Afbeelding Zorgaanbod

Zorgaanbod

Soozijn is een beschermd-wonen locatie voor mensen met een complexe - vaak meervoudige - geestelijke problematiek. Bij ons wonen hoofdzakelijk volwassen mensen (vanaf 18 jaar) die een blijvende zorgbehoefte hebben, 24 uur per dag. Soozijn ondersteunt deze mensen gedurende hun hele leven met leuke, zinvolle, laagdrempelige activiteiten die de bewoners daadwerkelijk inspireren en activeren.

In een nieuwe multifunctionele dagbestedingsruimte worden dagactiviteiten aangeboden. Bewoners die eraan deelnemen, kunnen ermee ook diploma’s of certificaten verdienen. In de kas achterin de tuin worden met de cliënten groenten gekweekt die in de eigen keuken met elkaar kunnen worden bereid en vervolgens gegeten. Overigens gaat de hele ‘Soozijn familie’ ook geregeld buiten de deur eten, al dan niet in combinatie met een bowlingwedstrijd.

“In alles wat we doen, bekijken we of de bewoners het leuk vinden, of ze erdoor stappen kunnen zetten en of ze blij en trots worden van hun talenten. Als zij er gelukkiger door worden, zijn wij dat ook,” aldus Iris Westerveld, manager van Soozijn.

Diensten

Onze Sleutelwoorden

respect, zelfredzaamheid en zelfontplooiing.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!